Mennäänpä asiaan.

Toimitusajat

Arvioitu toimitusaika northdip.com verkkokaupasta tehdyn ostoksesi jälkeen:

SUOMI: 1-5 päivää (Posti).

EU-alue: 5-7 päivää (GLS).

EU:n ulkopuoliset maat: 7-14 päivää (TNT).

Toimitushinnat

Tehdessäsi tilausta northdip.com verkkokaupan kautta, näet toimituksen hinnan kassalla. 

Jos tilauksesi sisältää useita eri tuotteita, tuotteet saatetaan joskus lähettää useammassa paketissa. Näet kullekin lähetykselle saatavilla olevat toimituskulut verkkokaupan kassalla.

Basic kylmäaltaan toimitushinta on ilmainen

Northdip.com verkkosivuilla esitetty ilmainen toimitus, koskee ainoastaan Northdip Basic kylmäallasta. 

Tarjoamme ilmaisen toimituksen Suomessa northdip.com verkkokaupasta ostetuille Northdip Basic kylmäaltaille.

Parannamme maailman yksi jääkylpy kerrallaan.

Ready. Set. ICE!

Toimitusvahvistus

Tilauksen tehtyäsi northdip.com verkkokaupassa, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, jos olet toimittanut meille sähköpostiosoitteesi. 

Tilauksen seuraaminen

Saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on käsitelty ja toimitettu kuljetusyhtiön kuljetettavaksi. Viestissä saat lähetyksen seurantakoodin, jonka avulla voit seurata kuljetusliikkeeltä lähetyksesi etenemistä.

Toimituksen noutaminen estyy

Jos et ehtinyt noutaa tilaustasi noutopisteestä, niin posti säilyttää tilauksiasi yleensä noin 7 päivän ajan. Noutamattomat tilaukset palautetaan automaattisesti lähettäjälle noutoajan umpeuduttua. Palautuksen kustannuksista vastaa ostaja.

Tuote on vaurioitunut toimituksen aikana

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse 48 tunnin kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, jos se on vaurioitunut toimituksen aikana. Jos näin ei tehdä, se voi vaikuttaa lähetys vakuutuskorvaukseen ja johtaa siihen, että korvausta ei makseta.

Yleiset toimitusehdot

Northdip noudattaa äärimmäistä huolellisuutta tilausten vastaanottamisessa ja käsittelyssä ja pyrkii toimittamaan tilauksen nopeasti kunkin maan postitus käytäntöjen mukaisesti. Northdip pyrkii toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti ja niiden saapumisjärjestyksessä. 

Toimitusajat ovat arvioituja ja riippuvat paikallisesta postista ja kuljetusliikkeestä. Kun tilaus lähtee varastoltamme, on toimittajan vastuulla varmistaa oikea-aikainen toimitus. Jos kohtaat viivästyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme “ota yhteyttä” painikkeen kautta. 

Jos tilauksesi ei saavu ilmoitettuun päivään mennessä, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Vaikka pyrimme toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa, toimitus voi kestää pidempään odottamattomista syistä ja meistä riippumattomista syistä. Jos toimitusaika ylittää 50 päivää, voit peruuttaa tilauksesi.

Ready. Set. ICE!