Northdip kylmäallas vs markkinat?

Northdip kylmäallas vs markkinat?

Länsimaissa kylmäallas markkinat ovat laajentuneet merkittävästi 2000 -luvulla, kun yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita hyödyntämään kylmäaltistuksen terveyshyötyjä omassa kodissaan. 

Kylmäallas markkina länsimaissa on kokenut merkittävää kasvua, kun ihmisten tietoisuus terveyshyödyistä on lisääntynyt. Tutkimukset ja tiedotusvälineiden huomio ovat lisänneet myös yleistä kiinnostusta kylmäaltistusta kohtaan. Tämä on johtanut suurempaan kysyntään kylmäaltaille ja alan kasvuun. Aiemmin kylmäaltaita oli saatavilla lähinnä terveysalan ammattilaisten käyttöön suunnattuina laitteina. Nykyään kotikäyttöön tarkoitetut kylmäaltaat ovat yleistyneet, ja valikoimassa on erilaisia malleja ja hintaluokkia. 

Alhaisemmalla hintaluokassa, noin 200-1000 euron välillä, löytyy kannettavia ja kompakteja kylmäaltaita. Nämä mallit ovat yleensä materiaaliltaan muovia, joka on vahvistettu tekstiileillä. Ne ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat perustoiminnot kylmäaltistuksen hyödyntämiseksi. Siiretävissä kylmäaltaissa ei ole veden erillistä sähköistettyä viilennys laitteistoa. Vesi pidetään altaissa kylmänä, lisäämällä sinne kylmää vettä, jäätä tai esimerkiksi pakkasesta kylmävaraajia. Kylmissä maissa kylmäaltaat pysyvät ulkona taikka kylmässä varastossa viileänä tai kylmänä tietenkin myös itsestään. Kylmähoidon hyödyt alkavat karttua, jos vesi on alle 15 asteista. Vesihanasta johdettu kylmä vesi on yleisesti noin 5 asteista. Northdip Basic kylmäallas on siirrettävissä oleva kevyt kylmäallas, jonka voi asentaa sisälle, ulos tai ottaa esimerkiksi matkoille mukaan. Monet asiakkaamme aloittavat jääkylpy harrastuksen tällä Northdip basic -tason kylmäaltaalla ja pitäytyvät jatkossakin siinä, koska se ajaa asiansa varsin hyvin.

Korkeamman hintaluokan kylmäaltaat, noin 1000-5000 euroa, ovat usein sähköllä viilennettäviä. Nämä mallit voivat sisältää esimerkiksi jäähdytysjärjestelmiä ja automaattisia säätötoimintoja. Niiden materiaalit ja mallit ovat usein kiinteitä. Niille on varattava tila, jossa kylmäallas mahtuu olemaan pysyvästi ja sille on mahdollista johtaa sähköä. 

Lisäksi on olemassa myös kalliimpia kylmäaltaita, jotka voivat maksaa noin 5000-20.000 euroa. Nämä mallit tarjoavat monia ominaisuuksia, kuten älykkäitä ohjausjärjestelmiä ja kokoluokkia. Ne ovat suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille, kuten urheilijoille, terveysalan ammattilaisille tai yrityksille.

On myös huomioitava DIY (tee-se-itse) -kylmäaltaat, joita näkee usein tehtävän esimerkiksi arkkupakastimista. 

Jääkylpy trendi on tullut jäädäkseen! Kuluttajat ovat entistä tietoisempia kylmähoidon terveysvaikutuksista ja haluavat hyödyntää niitä omassa elämässään. Lähde mukaan jääkylpyjen ihmeelliseen maailmaan!

Ready. Set. ICE!

Takaisin blogiin