Stressaako, ahdistaako, masentaako? Nukutko huonosti tai liian vähän?

Stressaako, ahdistaako, masentaako? Nukutko huonosti tai liian vähän?

Länsimaalainen ja kiireinen elämäntapa, ruuhkavuodet, yhteiskunnan ja arjen vaatimukset sekä sairaudet voivat aiheuttaa stressiä, ahdistusta ja masennusta. Ne vaikuttavat merkittävästi yksilön toimintakykyyn ja elämänlaatuun. Kiireinen elämäntapa vaikuttaa usein myös yöuniin negatiivisesti.

Lyhyillä 30 sekunnin - 4 minuutin pituisilla jääkylvyillä on tutkimusten mukaan monia positiivisia ja kokonaisvaltaisia muutoksia kehossa, joista saadaan apua masennukseen, stressiin, ahdistukseen ja jopa uniongelmiin.

Säännölliset jääkylvyt on mahdollista yhdistää kiireiseen arkeesi, koska siihen tarvitaan vain parisen minuuttia per harjoituskerta. Mitä jos kokeilisit jääkylpyä aamuisin? Aamulla toteutettu jääkylpy buustaa mielesi rautaiseen kuntoon, jonka avulla päivän vaatimukset on helpompi selättää. Hyvällä energialla päivään ja hankalatkin asiat hoituvat ilman hampaiden kiristelyä!

Vai ottaisitko jääkylvyn iltaan vahvistamaan untasi? Sinä päätät! Me tuomme sinulle kotiisi kylmäaltaat ja välineistön, jotta jääkylpysi on mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta toteuttaa arjessasi. Parhaimmat tulokset saat säännöllisillä nopeilla jääkylvyillä.

Jääkylpy on luonnollinen tapa lisätä mielenterveyttä arkeesi. Mikset kokeilisi sitä jo tänään?

Lue aiheesta lisää "kenelle kylmää" ja "blogistamme"

Ready. Set. ICE!

(Rymaszewska ym., 2003)

(Huttunen et al., 2004)

(Rymaszewska, David Ramsey, Sylwia Chładzińska-Kiejna, 2007)

(Jedema et al., 2008)

(Moret et al., 2011)

(Szczepańska-Gieracha ym., 2014)

(Rymaszewska ym., 2020)

(APA, 2020)

(Rymaszewska ym., 2021)

(Chauvineau et al., 2021)

(CDC, 2021)

(Trylińska-Tekielska et al., 2022)

Takaisin blogiin